Fem bakgrundsbilder varje bilentusiast borde ha

Är du en riktig bilentusiast? Eller uppskattar du kanske bara fina, gamla rustika bilar? Vi har samlat på oss fem bilbilder som förmedlar både en känsla och en längtan efter det vi vill ha och var vi vill befinna oss. För datorn ska väl inte bara vara ett ställe för jobb och “måsten”? Vi ska väl kunna längta oss iväg ibland och slänga på ett leende när vi öppnar vår bästa vän? Det tycker i alla fall vi, så varsågoda – här kommer era fem nästa bakgrundsbilder!

 

Cadillac i Orlando

Orlando, Florida

Värme, diners och mer värme. Vem vill inte befinna sig i soliga Florida när man tittar ut genom fönstret en kall vårmorgon i Sverige? Det är mycket som är snyggt med denna bild men bilen tar hem priset. En Cadillac som påminner mer om 50-talet än decenniet själv. Denna bild passar den som älskar 50-talet, en tid fylld av baseball-jackor och drive-in-biografer!

 

Porsche i Los Angeles

Los Angeles, Kalifornien

På tal om värme är änglarnas stad en klassisk destination som många vill till. Släng in en gammal Porsche i ekvationen så har du en resa gjord för en kung. Susa förbi gatorna i Hollywood och långsamt glida förbi denna västkust som sätter svenska västkusten i skamvrån. En perfekt bakgrundsbild för dig som behöver lite spara-inspiration inför nästa semester.

 

Volkswagen i gränd i Italien

En gränd i Italien

Mellan hus, byggnader, bilar, buller, ljud och caféer lyckas man befinna sig mitt i en kultur. En kultur som förmedlar någon typ av gemenskap, trots avskildheten. Hit kan du ta med dig ditt kulturintresse och dina tankar. Tänk så många filosofer som luskade fram, grubblandes, i de trånga gränderna längs kullerstensgatorna en gång i tiden. Passa på att fånga in charmen från en gränd där både kreativitet och längtan uppstår – längtan till en avlägsen njutning med boken i ena handen och frukten i den andra.

 

Gammal engelsk bil i England

Englands landsvägar

Åh, dessa gröna, kulliga landsvägar i England. Gamla bilar är någonting man möter med jämna mellanrum och de sätter pricken över i:et för stämningen – och den är minst sagt mysig. Det här gamla, men ack så bibehållna, åket skulle nog passa på den dator vars ägare känner en viss kärlek till grönska, landsvägar och det som ligger långt bort. Du njuter förmodligen av frisk luft, men älskar ändå bekvämlighet och dämpade ljud som får fart att framstå som fridfullt.

 

Prickig bil på New Yorks gator med taxibil i bakgrunden

New Yorks gator, New York

Den har charm. Inte minst har den klass. Taxibilen hamnar ur fokus med den här pärlan tätt intill. Pärla, där har vi det. Det här är en riktig pärla – kanske för dig som tycker om drömmer dig bort till en pittoresk stad där morgonkaffet är ett krav och pennan är ditt främsta verktyg.

 


Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *