Autobahn – vägen utan gränser

Det är viktigt att åka snabbt. På Autobahn i Tyskland får du åka hur snabbt du vill och denna regel utnyttjas till fullo. Om man inte är en fartdåre, eller bor i närheten av vägen, finns det ett sätt att få sin “fix”. Nämligen – videor på galningar som kör så det ryker och vi kan bara titta och önska det var vi. Här har ni tre videor där olika sportbilar gasar sig fram genom den där vägen utan gränser.

 

Två Lamborghini Gallardo tävlar på Autobahn

Lamborghini har varit en klassiker bland sportbilar. Alla känner till namnet och anledningen till kändisskapet runt märket blir självklar när man ser denna video. Autobahn levererar två tävlande dårar på italienska hästar. Det enda som saknas är en respekt för trafikregler men vem skulle hinna ikapp för att säga något?

 

 

350km/h 918 Porsche försöker köra om en Koenigsegg Agera R på Autobahn

Killarna gör hela klippet oslagbart – de ser inget annat än farten och snackar sig igenom hela resan som två rovdjur. Det är både spännande och roligt, kanske till och med lite komiskt, när de försöker ta sig förbi Koenigseggen på vägen. Njut av farten, målet och konversationen själv!

 

 

Porsche 918 Spyder kör 350km/h på Autobahn

Försök att sitta still när du kollar på det här vrålåket som tar sig fram längs Autobahn. Ännu en Porsche i 350km/h, men vad gör väl det? Bilen lever upp till sitt rykte och fortsätter att leverera fart, fläkt och adrenalin. Det går snabbt och känslan av att sitta i bilen själv får det att krypa lite i kroppen. Önskar du inte att det var du som satt bakom ratten?

 

YouTube är platsen att komma ett steg närmare drömmen – så trots att du inte själv styr ratten, kan du ju faktiskt uppleva en gnutta av händelsen bakom skärmen. Och det kan du göra gång, på gång, på gång… Det är just det som gör dessa videor så härliga! Inga gränser, bara fart.

 


Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *